MENU

Az Önök fogathajtó versenye

Fogathajtás menü3.jpg/Indulók létszáma min. 15 fő/

 

A fogathajtó világbajnok Szegedi Gábor ismerteti a szabályokat a versenyzőkkel. A sorsolás után következik a pályabemutató, majd az indulás sorrendjében megkezdik a versenyzők a gyakorlást és a pálya leküzdését. A sejbákból felállított kapuk között kell manőverezniük a fogathajtóknak, úgy hogy a sejbán elhelyezett labdák ne essenek le. Közben stopperrel mérjük az időt. Egy leesett labda 3 hibapontot jelent. Azonos ponthiba esetén a pályát rövidebb idő alatt teljesítő versenyző nyer. A tájékoztatást szakképzett műsorközlő végzi. A pályát a FEI fogathajtó szabályzat előírása alapján építjük fel, és az eredmények is ezek alapján kerülnek értékelésre.

 

A Lázár testvérek által aláírt okleveleket és az első három helyezettnek járó díjakat többnyire valamelyik világbajnokunk személyesen adja át.

<-
->

Kapcsolat

A lovaspark egész évben csak előzetes egyeztetés alapján fogadja csoportjait és egyéni vendégeit.

Adatkezelési nyilatkozat: Letöltés

Éves energetikai szakreferensi riport: Letöltés
GPS készülékekhez a pontos címünk:
2182 Domonyvölgy, Fenyő u. 47.
Sz.: É47.62949 H.:K19.40773
Telefon: +36 28/576-510
Fax: +36 28/576-511
lazarlovaspark@lazarlovaspark.hu
Lázár Tripadvisor Lázár Youtube csatorna  Lázár Lovaspark - Free WIFILázár Lovaspark - MVM Partner ZRt. partnerkártya elfogadóhelyLázár Lovaspark - Hungary Card elfogadóhelyLázár Lovaspark - Budapest Card elfogadóhely
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.